‫‪
 

مقالات

پسته

پسته، دانه میوه از درخت پسته است. درخت پسته اولین بار در ترکیه و ایران یافت شد. در آن زمان، پسته غذای اشراف بود. در سال های بعد، فقط در جشن ها و مهمانی ها مصرف می شد. بعدها در انواع دسرها، شیرینی ها، بستنی و حتی به عنوان اشتها آور خورده می شد. این دانه، به خاطر شکلش به نام "آجیل خندان" معروف شد. پسته به عنوان یک ماده غذایی گیاهی و نیرو بخش و درمان کننده بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد...


نگاهی به صنعت غذایی حلال

میزان گسترش و رشد بالای مصرف غذاهای حلال و توجه به این برند در سالهای اخیر فرصت های خوبی برای تولید کنندگان مواد غذایی ایجاد نموده است. این بازار رو به رشد نه تنها در کشورهای اسلامی بلکه در بازارهای غربی که میزان جمعیت مسلمانان با افزایش قابل توجهی مواجه است نیز دیده می شود...


شكلات، شر سرطان را از سرتان كم می‌كند

نتایج یك پژوهش جدید نشان داد: نوعی تركیب موجود در دانه‌های كاكائو می‌تواند سرعت رشد تومورهای سرطانی را در انسان كاهش داده و سرعت تخریب این تومورها را شدت بخشد. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهد كه این ماده شیمیایی موجود در كاكائو باید به لحاظ قابلیت آن در امر پیشگیری و حتی درمان سرطان مورد بررسی و مطالعه بیشتر قرار گیرد...


قندها

درحالی كه بسیار از افراد مزه شیرینی را به قند معمولی یا ساكاروز نسبت می دهند،ساكاروز تنها یكی از انواع قندهایی است كه مزه شیرین دارند.میوه ها دارای قندهای ساده ای مانند گلوكز و فروكتوز هستند، مواد غذایی دیگر نیز مانند عسل یا شربت ذرت دارای قندهایی هستند كه تركیبی از گلوكز و فروكتوز هستند...


شکلات و چای قدرت مغز را افزایش می دهند

بر اساس نتایج پژوهش‌های اخیر افرادی كه شكلات یا چای مصرف می‌كنند در تست‌های مفهومی نمرات بالاتری می‌گیرند و قدرت عملكرد‌های ذهنی و ادراكی آنها نیز نسبت به كسانی كه به خوردن این مواد عادت ندارند به مراتب بیشتر است...